Terug

Volg Hart van Nederland

Twee zwaargewonden bij steekpartij in binnenstad Apeldoorn

112

20 mei 2023, 08:22

Bij een steekpartij in de binnenstad van Apeldoorn zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag zeker twee mensen zwaargewond geraakt. Beide slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 04.15 uur brak een massale vechtpartij uit in het uitgaansgebied. Meerdere mensen raakten daarbij gewond. Twee jongemannen werden neergestoken en raakten zwaargewond. Een van hen zou een steekwond in zin rug hebben. Hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse met onder meer vier ambulances en een traumahelikopter.

De inzet van die laatste bleek uiteindelijk niet nodig. Beide slachtoffers zijn met ambulances met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie startte na het incident direct een onderzoek. De omgeving van de Kapelstraat werd daarom volledig afgesloten.

Het is niet bekend of er aanhoudingen zijn verricht.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.