Terug

Volg Hart van Nederland

Twee Slowaken omgekomen door ongeval op de A12 bij Bennekom

112

14 feb 2023, 10:27

Bij een ongeluk op de A12 bij Bennekom zijn maandagmiddag twee mannen uit Slowakije omgekomen. De mannen van 24 en 48 jaar zaten in een auto die in botsing kwam met een ander voertuig.

De bestuurder van de auto waarin de mannen zaten is gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van het andere voertuig bleef ongedeerd.

Het onderzoek naar de oorzaak van het ongeval is nog gaande. Door het ongeluk was een deel van de snelweg A12 enkele uren afgesloten in de richting van Arnhem. Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.