Terug

Volg Hart van Nederland

Twee militairen zwaargewond na ongeval op vliegbasis Leeuwarden

112

25 apr 2022, 22:29

Op de militaire vliegbasis van Leeuwarden zijn maandagavond twee militairen zwaargewond geraakt bij een ongeval met een voertuig, meldt Defensie. Het is onduidelijk wat er precies gebeurd is, de slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Het incident gebeurde rond 21.00 uur op de basis van Defensie. Daarna rukten de hulpdiensten massaal uit en werd onder meer een traumahelikopter opgeroepen. De zwaargewonde slachtoffers zijn afgevoerd naar een ziekenhuis in Leeuwarden. Het is onduidelijk hoe zij er nu aan toe zijn.

Bedrijfsongeval

Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. Op het terrein stonden na het incident meerdere ambulances en wagens van de brandweer. Defensie spreekt van een ongeval met een voertuig, eerder op de avond liet een woordvoerder van marechaussee aan Hart van Nederland weten dat het om een "bedrijfsongeval" zou gaan.

Beeld: Noormannen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.