Terug

Volg Hart van Nederland

Twee mannen tegen hoofd geschopt tijdens Koningsdag in Raalte, beelden gaan rond

Twee mannen tegen hoofd geschopt tijdens Koningsdag in Raalte, beelden gaan rond

112

28 apr 2022, 11:39

In het Overijsselse Raalte zijn tijdens Koningsdag twee mannen mishandeld op de Grote Markt. Beelden van het incident, waarop te zien is hoe twee mannen meerdere keren tegen het hoofd worden geschopt, gaan rond op social media.

Het is niet bekend wat er aan de vechtpartij voorafging. Op de beelden is te zien hoe één van de slachtoffers tegen de grond wordt gewerkt en door twee mannen tegen het hoofd wordt geschopt. Het andere slachtoffer probeert de ruzie te sussen, waarna hij klappen in het gezicht krijgt. Als hij op de grond ligt, wordt ook hij tegen het hoofd geschopt.

Als één van de slachtoffers opstaat om bij de ander te kijken hoe het gaat, wordt hij opnieuw tegen de grond getrapt. Meerdere omstanders ontfermen zich over de slachtoffers en lijken de daders tot stoppen te manen.

Geen aangifte

Politie IJsselland zegt tegen Hart van Nederland bekend te zijn met de beelden die rondgaan. De melding van de vechtpartij kwam bij hen rond de klok van 18.00 uur binnen. "Toen de politie ter plaatse kwam hebben we één verdachte aangehouden en één slachtoffer gesproken op het bureau."

Eenmaal op het bureau bleek dat beide partijen niet veel kwijt wilden over het incident. Niemand heeft aangifte gedaan. Daardoor kon de politie aanvankelijk geen onderzoek starten. Nu heeft de politie in samenwerking met het Openbaar Ministerie besloten tot een zogenoemde ambtshalve vervolging, waardoor het incident wel kan worden onderzocht zonder aangifte. De reden daarvoor is onder meer de impact die het incident heeft.

Beeld: screenshot video Dumpert/screenshot Google Maps

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.