Terug

Volg Hart van Nederland

Twee doden bij zwaar ongeluk op brug in Rotterdam, zoektocht naar doorrijder

112

2 sep 2023, 22:22

Bij een ongeluk in Rotterdam zijn twee mensen overleden, meldt de politie. Het ongeluk gebeurde op de Boerengatbrug in de Maasboulevard.

De voetgangers werden rond 21.00 uur aangereden door een bestelbus. De bestuurder is na het ongeluk doorgereden. Inmiddels is het betrokken voertuig aangetroffen, maar er is nog geen verdachte aangehouden.

Een woordvoerster van de politie kon nog niet zeggen of de slachtoffers voetgangers, fietsers of andere weggebruikers zijn.

Getuigenoproep

Volgens de politie is nog geprobeerd om de slachtoffers te reanimeren. Over de toedracht van het ongeluk is niets bekend. De politie doet onderzoek en roept getuigen op om zich te melden.

ANP

Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.