Terug

Volg Hart van Nederland

Traumahelikopter landt midden op A17 om medische noodsituatie

Traumahelikopter landt midden op A17 om medische noodsituatie

112

14 juni 2023, 09:24

Een bijzondere situatie op de A17 bij Moerdijk woensdagochtend. Daar landde namelijk een traumahelikopter midden op het Brabantse wegdek vanwege een medische noodsituatie. De snelweg moest daardoor korte tijd worden afgesloten in de richting van Rotterdam.

Ook een ambulance en politiewagen waren aanwezig. Wat de medische noodsituatie precies is, is nog niet bekend. De weg is inmiddels weer vrijgegeven.

Vertraging

Verkeer kon eerder omrijden via een tweetal wegen, te weten de N285 en de A59. Omdat dit de omleidingsroute is voor de afgesloten Haringvlietbrug zal de vertraging nog wel enige tijd blijven, is de verwachting van Rijkswaterstaat.

De Haringvlietbrug is afgesloten vanwege werkzaamheden, die voor flinke vertragingen zorgt op de omleidingsroutes:

Groot onderhoud Haringvlietbrug zorgt voor flinke vertraging op omleidingsroutes
1:07
Groot onderhoud Haringvlietbrug zorgt voor flinke vertraging op omleidingsroutes

Rond 09.15 uur bedroeg die vertraging nog ongeveer 20 minuten over ruim 3 kilometer.

Beeld: Rijkswaterstaat

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.