Terug

Volg Hart van Nederland

Tientallen reizigers vast in trein na aanrijding met hert in Lisse

112

16 jan 2024, 08:06

Een intercity die onderweg was vanuit Leiden naar Haarlem is in de nacht van maandag op dinsdag op een hert gebotst. Tientallen reizigers zaten daardoor enige tijd vast in de trein.

De aanrijding vond plaats op het spoor tussen Lisse en Hillegom. In de trein werd een harde klap gehoord. In eerste instantie werd uitgegaan van een aanrijding met persoon. Verschillende hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, kwamen daarom met spoed ter plaatse. Uiteindelijk bleek de klap afkomstig van een hert dat door de trein was aangereden.

Heb je gevoelens over zelfdoding? Praten kan opluchten. Je kan 24 uur per dag, zeven dagen per week anoniem chatten via 113.nl of bellen met 113 of 0800-0113 (gratis).

Reizigers vast in trein

Het dier overleefde de klap niet. Door het ongeval zaten de rond de honderd passagiers enige tijd vast in de trein. Nadat de voorkant van de trein was schoongespoten en er van machinist was gewisseld, kon de trein zijn rit weer vervolgen.

Het treinverkeer tussen Leiden en Haarlem was vanwege het ongeval tijdelijk gestremd.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.