Terug

Volg Hart van Nederland

Taxibusje schept twee voetgangers en rijdt tegen gevel van woning in Sliedrecht

112

27 mrt 2023, 16:43

Een taxibusje is maandagochtend tegen een woning aan de Tolsteeg in Sliedrecht gereden. De bestuurster van het busje raakte in een bocht de macht over het stuur kwijt. Twee personen zijn gewond geraakt.

De bestuurder van de taxi reed eerst door een perkje, toen over een fietspad en een voetpad. Uiteindelijk belandde de bestuurder in de tuin van een woning. Het busje kwam niet rustig tot stilstand, maar botste tegen een gevel op.

De hele gevel van het huis is kapot:

Taxibusje botst tegen gevel woning Sliedrecht 
0:42
Taxibusje botst tegen gevel woning Sliedrecht 

Op het voetpad schepte de bus twee voetgangers. Eén van de voetgangers belandde in de tuin onder het voertuig.

Beide slachtoffers zijn met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Een traumahelikopter was ter plaatse om het ambulancepersoneel te assisteren.

De bestuurder van het taxibusje is op verdenking van rijden onder invloed aangehouden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.