Terug

Volg Hart van Nederland

Tanken loopt uit de hand: man steelt benzine en rijdt pomphouder aan

Tanken loopt uit de hand: man steelt benzine en rijdt pomphouder aan

112

6 juli 2023, 17:00

Dinsdagmiddag 14 februari overkomt een pomphouder uit Kockengen iets compleet onverwachts: een man tankt zijn auto zonder kentekenplaten vol met benzine en wil zonder te betalen wegrijden. Als de tankhouder de dief probeert tegen te houden, wordt hij vervolgens zonder pardon aangereden door de witte Polo, meldt RTV Utrecht.

De 65-jarige eigenaar voelt aan zijn water dat er iets niet klopt wanneer er een witte Volkswagen GTI zonder kentekenplaten komt tanken bij zijn pomp. De man besluit een praatje te maken met de bestuurder. Waarop een gesprek volgt waarin de bestuurder een smoes verzint dat hij van de RDW zonder platen mag rijden.

Meters meegesleurd

De tankhouder vertrouwt de jongen dan nog. Dat vertrouwen wordt snel geschaad wanneer de bestuurder de auto in springt en weg wil rijden. De pomphouder gaat voor de auto staan maar tot zijn grote schrik rijdt de verdachte gewoon door. De pomphouder komt nadat hij een paar meter wordt meegesleurd hard op het asfalt terecht. Hij loopt schaafwonden en een dikke knie op.

De bestuurder wordt gezocht voor het opzettelijk aanrijden van de pomphouder en het niet betalen van de benzine. Tips kunnen naar 0800 - 6070 of Meld Misdaad Anoniem: 0800 - 7000.

Foto: Politie.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.