Terug

Volg Hart van Nederland

Steekpartij in moskee Nijmegen: 'Slachtoffer en dader gewond'

112

31 mrt 2023, 15:34

Door een steekpartij in een moskee in Nijmegen zijn vrijdagmiddag twee mensen gewond geraakt. De Vondelstraat in de wijk Bottendaal, waar de Eyup Sultan-moskee staat, is afgesloten voor onderzoek, meldt de politie.

Volgens een woordvoerder van de moskee zou een man een ander hebben neergestoken. Daarna stak hij zichzelf en daarbij zou hij ernstig gewond zijn geraakt.

De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd.

Heb je gevoelens over zelfdoding? Praten kan opluchten. Je kan 24 uur per dag, zeven dagen per week anoniem chatten via 113.nl of bellen met 113 of 0800-0113 (gratis).

ANP

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.