Terug

Volg Hart van Nederland

Speeltuin van Limburgse basisschool beklad met penis en hakenkruis

Speeltuin van Limburgse basisschool beklad met penis en hakenkruis

112

11 apr 2022, 10:05

Kinderen, ouders en leerkrachten van de Petrus Bandenschool in het Limburgse Venray moesten maandagochtend twee keer met hun ogen knipperen toen zij op school aankwamen. De speeltuin van de basisschool is namelijk beklad met graffiti.

Een wijkagent van de gemeente Venray schrijft op Instagram dat de speeltuin is beklad met scheldwoorden. Ook zijn er penissen en een hakenkruizen op de muren getekend. Een prullenbak en afvalcontainer moesten het ook ontgelden.

De politie roept getuigen via Instagram op zich te melden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.