Terug

Volg Hart van Nederland

Snelweg A27 bij Hollandsche Rading urenlang dicht voor berging vrachtwagen

112

11 apr 2022, 12:18

Goed opletten als je aan het einde van de ochtend of begin van de middag de weg op moet in de omgeving van het Utrechtse Hollandsche Rading. De A27 gaat om 11:00 uur dicht voor de berging van een vrachtwagen. Dat wordt omrijden dus.

Maandagochtend kantelde rond 07:30 uur een vrachtwagen geladen met potgrond op de A27 ter hoogte van Hollandsche Rading. Bij het kantelen is een deel van de geluidswand naast de snelweg naar beneden gevallen, richting het NS station Hollandsche Rading. Een deel van de lading potgrond ligt ook in het talud naar het station.

Snelweg volledig dicht

Om de vrachtwagen te bergen wordt vanaf 11:00 uur de A27 vanaf knooppunt Eemnes richting Utrecht volledig afgesloten. De hele ochtend stonden er al files vanaf het knooppunt.

De chauffeur is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. De oorzaak van de crash is nog onbekend.

Beeld: Koen Laureij

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.