Terug

Volg Hart van Nederland

Snelheidsduivel racet met 140 km/u door Den Bosch over 50-weg

Snelheidsduivel racet met 140 km/u door Den Bosch over 50-weg

112

16 okt 2023, 11:28

Een 54-jarige Bosschenaar maakte het in de nacht van zaterdag op zondag wel heel erg bont. Met een hoop kabaal reed hij door de binnenstad van Den Bosch, waarna hij er met hoge snelheid vandoor ging. Dat meldt Verkeerspolitie Oost-Brabant op X.

De politie was aanwezig in de binnenstad van Den Bosch voor een alcoholcontrole. Toen motoragenten het kabaal van de automobilist hoorden, gingen ze achter hem aan. In plaats van te stoppen, ging de man steeds extremer rijden, aldus de verkeerspolitie.

Een motor-aso reed afgelopen zomer wel héél erg hard:

Motor-aso scheurt met 299 km/u over n-weg
1:30
Motor-aso scheurt met 299 km/u over n-weg

Tot stilstand op snelweg

Hij reed op een gegeven moment met 140 kilometer per uur over de Bruistensingel, waar de maximumsnelheid 50 kilometer per uur is. Vervolgens dook hij met ruim 200 kilometer per uur over de snelweg A2.

Daar kwam hij tot stilstand. Op een foto die de politie deelt op X is te zien dat de band van de wagen helemaal kapot is.

Cocaïne

De automobilist is aangehouden. Hij was onder invloed van cocaïne, aldus de verkeerspolitie. Aan een bloedproef wilde hij niet meewerken. Zijn rijbewijs is ingevorderd en de auto is voor onderzoek in beslag genomen.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.