Terug

Volg Hart van Nederland

Slachtoffer tragisch ongeluk op trambaan Utrecht is 24-jarige man uit Nieuwegein

Slachtoffer tragisch ongeluk op trambaan Utrecht is 24-jarige man uit Nieuwegein

112

15 juni 2023, 21:10

Het slachtoffer dat woensdag om het leven kwam bij een tragisch ongeluk op de trambaan in Utrecht is een 24-jarige man uit Nieuwegein. Dat heeft de politie donderdag bekend gemaakt.

Het noodlottige ongeluk gebeurde op de kruising van de Weg der Verenigde Naties met de Overste Den Oudenlaan. Rond 17.15 uur probeert hij de weg over te steken maar zag daarbij de tram over het hoofd. Hij werd door een passerende tram geramd en door de klap kwam hij op de rijbaan naast de trambaan terecht. Vervolgens werd hij ook nog eens aangereden door een auto.

Geen oversteekplaats

Opvallend is dat er ter hoogte van de plek van het ongeluk geen oversteekplaats voor voetgangers aanwezig is.

Voor het uitvoeren van onderzoek werd de Weg der Verenigde Naties ruim vier uur lang in beide richtingen afgesloten. De politie behandelt het incident als een noodlottig ongeval.

Hulpdiensten waren snel ter plaatse maar hulp mocht niet meer baten:

Voetganger komt om in Utrecht, aangereden door tram
0:45
Voetganger komt om in Utrecht, aangereden door tram

Beeld: Koen Laureij

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.