Terug

Volg Hart van Nederland

Slachtoffer steekpartij Zaltbommel (28) is alsnog overleden

112

11 sep 2023, 21:10

Een 28-jarige man die in de nacht van zaterdag op zondag gewond was geraakt door een steekincident in Zaltbommel, is maandag overleden.

De man was een inwoner van de Gelderse plaats. Twee mannen uit Zaltbommel zijn aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het incident.

De politie kreeg zondag rond 01.45 uur melding van een mogelijke steekpartij aan de Minnebroederstraat. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden.

ANP/Meesters Multi Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.