Terug

Volg Hart van Nederland

Slachtoffer (22) steekpartij Korte Lijnbaan in Rotterdam overleden

112

30 mrt 2023, 09:57

De 22-jarige man die woensdagmiddag is neergestoken op de Korte Lijnbaan in Rotterdam is aan zijn verwondingen overleden. Dat meldt de politie donderdagochtend.

De man raakte dusdanig gewond door de steekpartij dat hij op straat werd gereanimeerd. Vervolgens is hij met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij woensdagavond overleed. Kort na het incident is een 19-jarige man uit Spijkenisse aangehouden.

Forensisch onderzoek

Het steekincident vond even na 13:00 uur plaats op de Korte Lijnbaan in Rotterdam, ter hoogte van de McDonalds. De politie is bezig met forensisch onderzoek en heeft ook al getuigen gesproken.

Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.