Terug

Volg Hart van Nederland

Slachtoffer (39) van heftig auto-ongeluk Tilburg overleden, vier anderen in ziekenhuis

112

1 jan 2024, 13:25

Een van de slachtoffers van het heftige ongeluk met een auto op de Bredaseweg in Tilburg is overleden. Dat heeft de politie bekendgemaakt. De 39-jarige man uit Tilburg overleed in het ziekenhuis aan zijn verwondingen.

Het ongeluk gebeurde maandag iets voor 07.00 uur. De hulpdiensten, waaronder een traumahelikopter, kwamen snel ter plaatse bij het eenzijdige verkeersongeval. De slachtoffers waren bekneld geraakt in het wrak, wat de reddingsoperatie bijzonder gecompliceerd maakte. Alle vijf inzittenden werden overgebracht naar het ziekenhuis, waar het 39-jarige slachtoffer overleed.

De Bredaseweg werd direct na het ongeval afgesloten om ruimte te bieden aan de hulpdiensten en voor het politieonderzoek. Rond 12.10 uur werd de weg weer vrijgegeven.

Getuigen ongeluk

De politie is momenteel druk bezig met het onderzoek naar de exacte toedracht van dit fatale ongeval. Zij roept getuigen op zich te melden via 0900-8844 om eventuele cruciale informatie te delen.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.