Terug

Volg Hart van Nederland

Shovel duikelt van dijk en boort zich door woning: heel stuk woonkamer weggerukt

112

23 aug 2023, 07:36

Bewoners van een vrijstaand huis aan de Rijndijk in Lienden beleefden dinsdagavond de schrik van hun leven toen een shovel, inclusief aanhanger, zich in hun woonkamer boorde.

Op beelden is de omvang van de schade duidelijk te zien. De zijkant van de woning toont een indrukwekkend gat, waar eerst een woonkamer was. De shovel en de aanhanger liggen op hun zijkant, vlak naast de plek des onheils.

Oorzaak ongeluk

Naar verluidt moest de bestuurder van de shovel op de Rijndijk uitwijken voor een motorrijder, zo hoorde een verslaggever van SPS Media ter plekke. Het gevaarte duikelde vervolgens de dijk af, waarbij de bestuurder van de shovel gewond raakte. Hij moest worden afgevoerd naar het ziekenhuis. De bewoners van het huis mogen nog van geluk spreken, wonder boven wonder bleven zij ongedeerd.

De woning zelf zal echter flinke renovatiewerkzaamheden nodig hebben. Het verlies van een stuk woonkamer, kapotte kozijnen en beschadigd meubilair zorgen voor een bittere pil voor de bewoners.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.