Terug

Volg Hart van Nederland

Ex-verloofde gehoord over vermeende mishandeling door Johnny de Mol

112

6 apr 2022, 15:14

Shima Kaes, de ex-verloofde van Johnny de Mol, is vorige week door de recherche gehoord over haar vermeende mishandeling door de tv-presentator. Dat bevestigt haar juridisch adviseur woensdag aan Hart van Nederland na berichtgeving hierover door HP/De Tijd.

Kaes en De Mol hadden van 2014 tot 2015 een relatie en waren ook verloofd. Zij zou naar eigen zeggen in die tijd meerdere keren (ernstig) mishandeld zijn door haar toenmalige partner. Dat zou zijn gebeurd in Amsterdam, in Mexico en op Ibiza. Eind 2020 deed Kaes aangifte tegen De Mol vanwege zware mishandeling en poging tot doodslag.

Tientallen foto's en 'bewijzen'

HP/De Tijd heeft Kaes' volledige aangifte in handen, inclusief foto's van vermeende verwondingen en andere door haar aangeleverde ‘bewijzen'. Het magazine spreekt van "een gedetailleerde beschrijving van een drietal vermeende mishandelingen van Kaes door haar toenmalige verloofde De Mol".

In het dossier zitten tientallen foto's van Kaes "waarop ogenschijnlijk vele verwondingen aan haar lichaam te zien zijn, die volgens de aangifte een gevolg zijn van een drietal ernstige mishandelingen". Ook zijn onder meer een patiëntenkaart en delen van haar medische dossier toegevoegd, die moeten bewijzen dat ze meerdere keren toegetakeld zou zijn.

Vrouw John de Mol getuige?

Volgens het tijdschrift zouden er ook belangrijke getuigen zijn in de zaak. Het gaat om ooggetuigen van een vermeende mishandeling in The Harbour Club in Amsterdam als om mensen die na een vermeend incident in Mexico zouden hebben gezien dat Kaes verwondingen op haar lichaam had.

Opvallend is dat ook Els Verbeek in de documenten opduikt als mogelijke getuige. Zij is (inmiddels) de echtgenote van John de Mol, de vader van Johnny. Volgens Kaes zou ze tijdens een vakantie op Ibiza om door haar stiefmoeder naar een ander hotel zijn gebracht nadat ze mishandeld zou zijn door De Mol jr. Om PR-redenen, aldus de aanklaagster.

Johnny de Mol ontkent

Advocaat Peter Plasman van Johnny de Mol wil tegenover HP/De Tijd niet reageren op de aantijgingen. "De familie wil niet reageren." De tv-presentator zelf heeft de beschuldigingen altijd ontkend. Samen met zijn vader heeft hij eerder aangifte gedaan tegen zijn ex-verloofde voor poging tot afdreiging.

Bovenstaand fragment was eerder te zien in Shownieuws.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.