Terug

Volg Hart van Nederland

Serie-aanrander (19) aangehouden in centrum van Enschede

Serie-aanrander (19) aangehouden in centrum van Enschede

112

21 apr 2023, 22:57

De politie heeft een 19-jarige man op donderdagavond aangehouden in het centrum van Enschede. Hij wordt verdacht van het plegen van meerdere aanrandingen. Dit meldt Politie Enschede.

Vanuit de politie worden eventuele slachtoffers opgeroepen om alsnog aangifte te doen tegen de man. Er kwamen afgelopen week bij de politie drie meldingen binnen van vrouwen die zouden zijn belaagd en/of betast zijn door een onbekende man.

Verdachte

De man, zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd donderdagavond door de politie aangehouden in het centrum van Enschede. De politie had de drie incidenten onderzocht en heeft hierdoor signalementen kunnen vaststellen over de verdachte.

De aangehouden man voldeed aan alle opgegeven signalementen en werd na overleg met de officier van Justitie aangehouden. De vrouwen die de meldingen hebben gemaakt zijn op de hoogte gesteld door de politie en reageerden erg opgelucht.

Meerdere meldingen

Het team van de politie onderzoekt, naast de drie aanrandingen van afgelopen week, ook meerdere meldingen die in de afgelopen maanden zijn gemaakt. Het zou gaan om vijf meldingen. Het is mogelijk dat er meerdere incidenten hebben plaatsgevonden, maar dat deze nog niet zijn gemeld bij de politie. Dit kan via het digitaal meldformulier op politie.nl of via het algemeen nummer 0900 884.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.