Terug

Volg Hart van Nederland

Scooterrijder steekt man in rug die passagier wil helpen na val

Scooterrijder steekt man in rug die passagier wil helpen na val

112

19 juni 2022, 11:33

De politie is op zoek naar de bestuurder van een scooter die in de nacht van zaterdag op zondag in Tilburg een man neerstak, en dit bij een ander nogmaals zou hebben geprobeerd. In beide gevallen zou dit zijn gebeurd toen een vrouwelijke passagier van de scooter viel.

Rond 02.15 uur liep het slachtoffer met zijn hond over de Langendijk, toen een scooter met hoge snelheid kwam aanrijden. De scooter met daarop een mannelijke bestuurder en een vrouwelijke passagier, nam een bocht, waarbij de vrouw van het voertuig viel. De man met de hond liep naar haar toe om haar te helpen. Daarop trok de scooterrijder een mes. Hij stak de voetganger in zijn rug. Vervolgens reden de man en de vrouw weer weg.

Tweede melding over scooterrijder

Het slachtoffer is op de spoedeisende hulp behandeld en deed aangifte bij de politie. "Opvallend is dat rond hetzelfde tijdstip de politie weer een melding ontving over een scooterrijder die iemand probeerde te steken toen een vrouwelijke passagier van het voertuig afviel", meldt de politie zondag. Dit keer gebeurde het op de Reeshofdijk. Niemand raakte hierbij gewond.

De politie roept getuigen of mensen die meer weten op zich te melden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.