Terug

Volg Hart van Nederland

Sarah (20) uit Amsterdam komt om door lawine in Oostenrijk

Sarah (20) uit Amsterdam komt om door lawine in Oostenrijk

112

18 mrt 2023, 18:59

In het Oostenrijkse wintersportgebied van Serfaus is vrijdag een 20-jarige vrouw onder een lawine terecht gekomen en overleden. Met honden werd naar de Amsterdamse gezocht, maar toen ze onder de sneeuw vandaan werd gehaald, was het te laat.

De vrouw was de enige die bedolven werd in het skigebied in Tirol. Volgens Oostenrijkse media zou ze mogelijk buiten de piste hebben geskied.

Tientallen hulpverleners, mensen van de skischool en de liftmaatschappij zochten naar de vrouw met helikopters en lawinehonden. Een paar uur later vonden ze haar, ze was toen al overleden.

Op de site Groot-Waterland is een online condoleance geopend voor het slachtoffer, dat Sarah zou heten.

ANP/NH Nieuws/Groot-Waterland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.