Terug

Volg Hart van Nederland

Ruzie in taxiwereld lijkt oorzaak van schietpartij in Arnhem

112

8 jan 2024, 20:45

Een conflict in de taxiwereld is mogelijk de oorzaak van de schietpartij van afgelopen weekend in de Arnhemse wijk Vredenburg. Zowel de twee verdachten als de twee slachtoffers zouden een taxibedrijf hebben. De precieze aard van het conflict is niet duidelijk.

Wat buurtbewoners weten, is dat de 34-jarige eigenaar van een Arnhems taxibedrijf in een straat woont die haaks staat op de Wildervankstraat, waar de schietpartij afgelopen weekend plaatsvond. Hij blijkt één van de twee verdachten die hiervoor is opgepakt.

Voorgeleiding

De politie doet lopende het onderzoek nog geen mededelingen over de aanleiding van de schietpartij. De twee verdachten die op dit moment vastzitten zijn de Arnhemse eigenaar van het taxibedrijf en een 29-jarige man uit Zevenaar. Zij verschijnen woensdag voor de rechter-commissaris.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.