Terug

Volg Hart van Nederland

Rotterdammer (23) overleden bij zeer heftige crash, auto in brand gevlogen

112

3 mrt 2024, 09:19

In de nacht van zaterdag op zondag is een 23-jarige inwoner van Rotterdam om het leven gekomen door een ongeval. Het slachtoffer reed rond 01.45 uur tegen een boom op de Abram van Rijckevorselweg in Capelle aan den IJssel. De Rotterdammer overleed ter plekke, meldt de politie.

Na de botsing brak er ook brand uit in de auto. De brandweer kan dat snel blussen maar de hulpdiensten konden niets meer betekenen voor de bestuurder.

Blussen van elektrische auto

Op beelden van een correspondent is te zien dat het om een elektrische BMW gaat. Omdat het om een elektrisch voertuig ging moest de brandweer anders te werk dan bij een auto die op brandstof rijdt.

De Abram van Rijckevorselweg is een N-weg die de Maasboulevard in Rotterdam verbindt met onder meer Capelle aan den IJssel. Het voertuig is weggesleept door een berger.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Beeld: Video Duivestein

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.