Terug

Volg Hart van Nederland

Politiemacht valt woning binnen na explosie, een persoon gewond

112

2 sep 2023, 21:21

Bij een explosie in een woning aan het Hanespoordoorn in Rotterdam is een gewonde gevallen. De precieze aanleiding voor de explosie wordt onderzocht, maar de politie heeft wel twee personen aangehouden.

Volgens Nieuws op Beeld kwam de Dienst Speciale Interventies (DSI) in actie nadat agenten een drugslab in de woning hadden aangetroffen. De politie kan dit nog niet bevestigen. Wel is op beelden te zien dat een heuse politiemacht van de DSI de woning binnenvalt. Dit arrestatieteam hield de twee verdachten aan. Een van hen is gewond met brandwonden naar het ziekenhuis gebracht.

Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.