Terug

Volg Hart van Nederland

Zuid-Amerikaanse man (42) weken vastgehouden en mishandeld in bizarre ontvoeringszaak

Zuid-Amerikaanse man (42) weken vastgehouden en mishandeld in bizarre ontvoeringszaak

112

30 sep 2022, 17:58

De politie is naarstig op zoek naar getuigen na de mishandeling van een 42-jarige Zuid-Amerikaanse man. De mishandeling heeft vermoedelijk plaatsgevonden in Den Haag nadat de man was meegenomen vanuit Rotterdam.

Vermoedelijk had de man op 8 september in Rotterdam bij het Centraal Station een afspraak en is hij daarna in een grote lichtgrijze auto gestapt met daarin drie mannen. Ruim twee weken later, op 26 september is de man gevlucht uit een woning in Den Haag, die in de buurt van de Bellamystraat, Nieuwlandstraat, Pieter Langedijkstraat en de Betje Wolffstraat in de Haagse Moerwijk staat.

Zelf naar politie gegaan

Het slachtoffer wist zich vervolgens in veiligheid te brengen op het politiebureau Zuiderpark in Den Haag. De man was zwaargewond en vertelde dat hij lange tijd was vastgehouden. Uiteindelijk wist de man te ontsnappen door uit een raam te springen van een hoogte van drie meter. Hij is daarbij in een perkje terecht gekomen, wat zijn val enigszins heeft verzacht.

Op het politiebureau droeg het slachtoffer een grijze broek, een grijze trui en zwarte sokken. De man heeft donker haar en een kort baardje. Hij liep moeilijk door zijn verwondingen.

Oproep

De politie wil graag meer informatie en zoekt daarom getuigen van donderdag 8 september in en rond het Centraal Station Rotterdam en van maandag 26 september in de omgeving van de Haagse Moerwijk. Wie is het op 8 september opgevallen dat een man bij het Centraal Station in Rotterdam in een grote lichtgrijze auto is gestapt met daarin drie mannen?

Zijn er mensen die andere informatie hebben die kunnen helpen deze zaak op te lossen? Neemt u dan contact op met de politie eenheid Rotterdam op telefoonnummer 0800-6070 of via meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.