Terug

Volg Hart van Nederland

Politie vindt explosieven bij doorzoeking in woning in Oisterwijk

Politie vindt explosieven bij doorzoeking in woning in Oisterwijk

112

30 apr 2023, 10:40

Bij de doorzoeking van een woning aan de Haarenseweg in Oisterwijk (Noord-Brabant) zijn zaterdagavond explosieven, wapens en munitie aangetroffen. Volgens de politie was er geen direct gevaar voor de omgeving.

Over de omvang van de vondst kan een woordvoerder van de politie niets zeggen. De Explosieven Opruimingsdienst Defensie (EOD) heeft geholpen om de vondst uit de woning te halen.

Schietpartij in bedrijfspand

De doorzoeking hield verband met de schietpartij in een bedrijfspand aan de Nijverheidsweg in Oisterwijk vrijdagavond. Naar aanleiding van die schietpartij werden vier mannen aangehouden, onder wie het gewonde slachtoffer.

De verdachten zitten nog vast en worden verhoord, meldt de woordvoerder. Het gaat om een 31-jarige man uit Oss, een 60-jarige man uit Oisterwijk, een 36-jarige Schiedammer en een 20-jarige Rotterdammer. Ze worden dinsdag voorgeleid.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.