Terug

Volg Hart van Nederland

Politie zoekt vermiste Kees (56) uit Veenendaal, in onbekende richting vertrokken

112

28 dec 2023, 20:53

De 56-jarige Kees is sinds 20 december spoorloos verdwenen uit Veenendaal. Kees werd voor het laatst gezien in de Ghandistraat in Veenendaal, waarna hij in onbekende richting is vertrokken. Sindsdien is er geen enkel spoor van hem gevonden.

Kees is ongeveer 1,80 meter lang, maar de politie zegt niet zeker te weten wat hij droeg op het moment van vermissing. Mogelijk droeg hij een (licht)bruine jas, een blauwe spijkerbroek en donkere (bruine) stevige schoenen.

Verder vertrok Kees mogelijk op zijn fiets, een antracietgrijze Batavus. Opvallend detail is de sticker van fietsenwinkel Rein Veenendaal op het achterspatbord en de enkele grijze fietstas op de bagagedrager.

Oproep

De politie roept iedereen op om uit te kijken naar Kees of zijn fiets. Als u informatie heeft over deze vermissing, wordt u dringend verzocht contact op te nemen met de politie via 0800-6070 of via het tipformulier.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.