Terug

Volg Hart van Nederland

Politie start onderzoek na vondst lichaam in water in Amersfoort

112

1 nov 2023, 08:37

De politie is een onderzoek gestart na de vondst van een in het water geraakt lichaam in Amersfoort. Agenten krijgen rond 05.15 uur een melding dat er mogelijk een persoon in het water ligt. Als de hulpdiensten arriveren wordt het snel duidelijk dat de persoon al overleden is.

Het lichaam wordt gevonden in het water aan de Balladelaan in Amersfoort. Andere hulpdiensten zoals een duikteam komen snel ter plaatse. Zij zien al snel dat de persoon al overleden is. De omgeving wordt ruim afgezet en de politie doet onderzoek.

Hond gevonden in auto

Volgens een correspondent ter plaatse is in de nabijheid van het incident een auto aangetroffen met daarin een hondje. Vermoedelijk is deze van het slachtoffer. Vanwege de verdachte omstandigheden gaat de politie onderzoek doen. De omgeving wordt ruim afgezet.

De politie vraagt mogelijke getuigen zich te melden.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.