Terug

Volg Hart van Nederland

Politie schiet man neer die kort daarvoor het vuur opent op agenten

112

1 mei 2023, 07:22

In het Utrechtse Wijk bij Duurstede heeft de politie zondagavond een man neergeschoten nadat die agenten onder vuur zou hebben genomen. Dat meldt de politie. De man is aangehouden en overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 21.00 uur kwam er een melding binnen over een conflict in een woning aan de Badorfstraat in Wijk bij Duurstede. Ter plaatse troffen agenten een man met verward gedrag, aldus de politie. De man bedreigde de agenten met een wapen en nam ze onder vuur. Daarop werd de man door de politie neergeschoten en onder controle gebracht.

Bij de woning is uitgebreid onderzoek gedaan. Omdat er is geschoten door de politie, zal de Rijksrecherche het incident onderzoeken.

ANP

Beeld: Menno Bausch

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.