Terug

Volg Hart van Nederland

Politie schiet gericht op verdachte van schietpartij in Vlaardingen

112

7 jan 2024, 07:25

In Vlaardingen is in de nacht van zaterdag op zondag een man zwaargewond geraakt door een schietpartij. De politie heeft direct een verdachte aangehouden, waarbij agenten gericht hebben geschoten. De verdachte is daarbij niet geraakt, meldt de politie.

Het incident gebeurde aan de Geert Grootelaan in Vlaardingen. Agenten die de verdachte wilden benaderen losten een waarschuwingsschot. Omdat dat geen effect had, schoten ze vervolgens gericht. De politie onderzoekt de toedracht van de schietpartij.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

ANP

Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.