Terug

Volg Hart van Nederland

Politie loste schoten in Uithoorn om inbrekers aan te houden

Politie loste schoten in Uithoorn om inbrekers aan te houden

112

16 apr 2022, 20:22

De politie loste vrijdagavond waarschuwingsschoten in Uithoorn om een groep inbrekers aan te houden. Het gaat om een groep die al enige tijd in de regio Den Haag actief is, laat de politie zaterdag weten. Uiteindelijk werden er vrijdag drie personen aangehouden, een vierde persoon wist te ontkomen.

Normaliter valt Uithoorn onder de politie-eenheid Amsterdam, maar hierbij ging het om een lopend onderzoek van agenten uit Den Haag. De vier verdachten werden om 21.35 uur door de Haagse politie geobserveerd in de Noord-Hollandse plaats. Bij een woning aan de Constantijn Huygenslaan waren ze vermoedelijk aan het inbreken, waarna de politie overging tot arrestatie inclusief waarschuwingsschoten. Niemand raakte gewond.

Een 43-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, een 27-jarige man uit Utrecht en een 26-jarige man uit Bilthoven zijn aangehouden. Van de vierde verdachte is geen signalement, de politie roept getuigen en mensen met camerabeelden op zich te melden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.