Terug

Volg Hart van Nederland

Politie krijgt meer dan 20 tips over fatale steekpartij Nijmegen

112

13 dec 2023, 17:41

De politie heeft na een uitzending van het tv-programma Opsporing Verzocht zo'n twintig tips binnengekregen over een steekpartij in Nijmegen, waarbij een 38-jarige man om het leven kwam. Er worden volgens de politie namen genoemd en filmpjes gedeeld.

Het aantal tips loopt nog op, want de politie krijgt nog steeds de nodige informatie binnen. De politie zoekt twee mannen en een vrouw die bij het incident betrokken zouden zijn geweest.

Twee mannen en een vrouw

De steekpartij was zondagavond in de Couwenbergstraat bij winkelcentrum Hatert. Drie mannen kregen een conflict met een man en een vrouw, die in een donkere auto zaten. Er ontstond een vechtpartij, waar zich nog een andere man bij voegde. Nadat er gestoken was, gingen de vrouw en de twee mannen er in de auto vandoor.

De twee mannen die met het slachtoffer op straat liepen, een man van 61 jaar en een man van 34 jaar, zijn aangehouden omdat zij bij de vechtpartij betrokken waren. Zij zijn inmiddels weer vrijgelaten. Ze blijven wel verdacht van de vechtpartij, maar worden niet verdacht van het steken, aldus de politie.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.