Terug

Volg Hart van Nederland

Politie haalt trekkerbestuurder van snelweg bij Haren: 'Was onderweg om sigaretten te halen'

Politie haalt trekkerbestuurder van snelweg bij Haren: 'Was onderweg om sigaretten te halen'

112

26 dec 2020, 10:18

Het zal je maar gebeuren: op eerste kerstdag zonder sigaretten komen te zitten. Gelukkig is er altijd wel een pompstation langs de snelweg dat nog soelaas kan bieden. Maar daar moet je natuurlijk niet heenrijden met je trekker. Bij politiebureau Groningen-West kwamen in de avond van eerste kerstdag meerdere meldingen binnen van een trekker die over de A28 bij Haren reed. Agenten besloten poolshoogte te nemen en kwamen inderdaad de bewuste trekker tegen. De bestuurder van het voertuig kreeg een stopteken en werd van de snelweg gehaald. Lees ook: Jongetje (10) crost met goedkeuring van zijn vader in auto door Rotterdam

Onderweg om sigaretten te halen

De bestuurder verklaarde dat hij onderweg was om sigaretten te halen. Helaas voor hem is het verboden om met een landbouwvoertuig over de snelweg te rijden. Dat bleek overigens niet het enige vergrijp. "Behalve dat het niet toegestaan is om met een landbouwvoertuig over de autosnelweg te rijden was de bestuurder ook onder invloed van alcohol," deelt de politie via Instagram. Voor het rijden over de snelweg met een trekker en het rijden onder invloed is proces verbaal opgemaakt. Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door politiebureau Groningen-West (@pol_groningenwest)

Beeld: Politiebureau Groningen-West

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.