Terug

Volg Hart van Nederland

Politie doet onderzoek naar overleden persoon in Nijmegen

112

1 aug 2023, 18:45

Aan de Dr. Jan Berendsstraat in Nijmegen is dinsdagmiddag een overleden persoon gevonden. De politie doet onderzoek in de buurt en heeft de straat gedeeltelijk afgezet. Dat meldt de hulpdienst op Twitter.

"Het onderzoek loopt volop en richt zich op de omstandigheden van het overlijden en de vaststelling van de identiteit van de overledene", schrijft de politie Gelderland op social media.

Onderzoek

De straat is afgezet met een voertuig van handhaving, met pionnen en met politielint. Het is nog niet duidelijk wat er zich mogelijk heeft afgespeeld in de wijk.

Beeld: Heitink

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.