Terug

Volg Hart van Nederland

Politie deelt nieuw camerabeeld vermiste Sam (29) uit Amsterdam

Politie deelt nieuw camerabeeld vermiste Sam (29) uit Amsterdam

112

17 okt 2023, 19:53

De politie heeft dinsdag een nieuw camerabeeld gedeeld van de 29-jarige Sam van Grondelle uit Amsterdam. De man wordt sinds zondagnacht vermist.

Sam gaat die bewuste nacht na een avondje stappen met een groepje vrienden aan boord van het pontje van Amsterdam-Noord naar station Amsterdam Centraal. Op bewakingsbeelden van de pont is te zien dat Sam tijdens het overvaren tegen een wandje aan leunt. Nadat het pontje is afgemeerd, vertrekt Sam op zijn fiets zonder zijn vrienden gedag te zeggen. Sindsdien ontbreekt van hem ieder spoor.

Frans van Heezik, een van de beste vrienden van Sam, deed maandag een noodoproep:

Sam (29) na avond stappen vermist
1:41
Sam (29) na avond stappen vermist

Niet thuis geweest

Als vrienden en familie de volgende ochtend geen contact meer met hem krijgen, wordt er direct alarm geslagen. De politie doorzoekt zijn woning en komt tot de conclusie dat Sam niet thuis is geweest. Daarop wordt een grootscheepse zoekactie op touw gezet

"Er is buiten gezocht naar zijn fiets. De eventuele routes die hij zou kunnen hebben afgelegd van Amsterdam Centraal naar zijn huis zijn nagelopen. Maar het is natuurlijk een hele grote stad en het lastig zoeken", vertelt Frans van Heezik, een van de beste vrienden van Sam, maandag aan Hart van Nederland.

Signalement

Sam droeg toen hij vermist raakte een lichtbeige bodywarmer en een donkerblauwe trui. Hij verplaatste zich op een donkergroene herenfiets van het merk Gazelle met een zwart hoefijzerslot en een opvallend roodkleurig ABUS kettingslot. Iedereen die meer informatie heeft over de vermissing wordt gevraagd direct te bellen met de Districtsrecherche Oost van de politie Amsterdam via 0900-8844 o.v.v. 2023234661.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.