Terug

Volg Hart van Nederland

Politie deelt foto vermist meisje (12) uit Dieren

Politie deelt foto vermist meisje (12) uit Dieren

112

18 mei 2023, 16:22

De politie is op zoek naar een 12-jarig meisje uit Dieren. Ze wordt sinds woensdag vermist en daarom was er een foto van haar verspreid op het Instagram-account van de politie IJsselwaarden. Inmiddels is die foto offline gehaald, wat erop kan wijzen dat ze terecht is.

Een politiewoordvoerder kon dit echter nog niet bevestigen. Hart van Nederland heeft wel besloten om dit bericht te anonimiseren en de foto van de jongedame te verwijderen.

Signalement

Er is een signalement vrijgegeven. Ze is ongeveer 1,65 meter lang en droeg bij vertrek een donkerblauwe oversized hoody, witte gympen een donkere broek en een zwarte rugzak.

Wie de tiener heeft gezien of weet waar ze op dit moment is, mag bellen naar de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.