Terug

Volg Hart van Nederland

Motorblok uit auto geslingerd na botsing op boom in Goirle, bijrijder bekneld

112

8 sep 2023, 09:44

Op de Tilburgseweg tussen Tilburg en Goirle heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een heftig auto-ongeluk plaatsgevonden. Een auto knalde rond 5 uur 's ochtends tegen een boom, waardoor de bijrijder bekneld kwam te zitten. Het kostte de brandweer de nodige moeite om deze persoon veilig uit de wagen te krijgen.

De politie meldt dat de 18-jarige bestuurder gewond is maar goed aanspreekbaar. Hij had vermoedelijk te veel gedronken. De 19-jarige passagier is er slechter aan toe en is in zorgwekkende toestand in het ziekenhuis opgenomen.

Motorblok uit auto geslingerd

De ravage na het ongeluk was groot. Overal op de weg lagen brokstukken verspreid en zelfs het motorblok van de auto was door de harde klap losgekomen. De politie meldt dat stukken vijftig meter verderop terecht zijn gekomen.

De Tilburgseweg is voor een deel afgezet geweest om ruimte te bieden voor hulpdiensten en onderzoek. De politie is bezig met een grondig onderzoek om de exacte oorzaak van het ongeval te achterhalen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.