Terug

Volg Hart van Nederland

Parachutist (49) overleden na neerstorten bij Vliegveld Teuge

112

2 apr 2023, 17:48

Een parachutist is zondagmiddag overleden nadat hij met een parachute neerstortte in de buurt van Vliegveld Teuge. Het gaat om een 49-jarige man uit Utrecht, dat meldt de politie Gelderland, die een misdrijf uitsluit.

Het fatale ongeval gebeurde rond 15.45 uur ter hoogte van de Zandenallee in Teuge. Het slachtoffer zou een parachutesprong hebben gemaakt en enkele honderden meters naast de landingsbaan terecht zijn gekomen. Hulpdiensten zijn groots uitgerukt, maar hulp mocht niet meer baten.

Misdrijf uitgesloten

De politie meldt maandag dat de identiteit van de man is achterhaald. "Een misdrijf is uitgesloten en daarom zijn we terughoudend in het delen van verdere details", schrijft de politie. Vanwege privacyoverwegingen kan de politie niet zeggen hoe het tot deze conclusie is gekomen.

Zie jij het leven niet meer zitten en heb je gevoelens over zelfdoding? Praten kan opluchten. Je kan 24 uur per dag, zeven dagen per week anoniem chatten via 113.nl of bellen met 113 of 0800-0113 (gratis).

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.