Terug

Volg Hart van Nederland

Overleden verkeersslachtoffer op 'spiegelgladde' weg Zelhem is 24-jarige man

Overleden verkeersslachtoffer op 'spiegelgladde' weg Zelhem is 24-jarige man

112

12 jan 2024, 14:33

Het slachtoffer dat donderdag overleed na een aanrijding in Zelhem is een 24-jarige man uit de gemeente Oude IJsselstreek, dat meldt de politie vrijdagmiddag.

De bestuurder kwam met zijn auto op een volgens de politie "spiegelgladde" weg in botsing met een andere auto. De bestuurder van die auto is een 32-jarige man uit Ruurlo, hij raakte gewond.

'Zeer glad wegdek'

Het ongeluk gebeurde donderdag rond 18.30 uur op de N315 Rondweg in Zelhem, dicht bij het Gelderse Doetinchem. De politie deed na de melding onderzoek op de plek van het ongeluk en meldde toen dat zelfs lopen op het wegdek "een uitdaging" was door de gladheid.

Het KNMI waarschuwde donderdagavond en vrijdagochtend nog voor verraderlijke gladheid. In vier provincies (Overijssel, Gelderland, Noord-Brabant en Limburg) was code oranje van kracht. De hele avond werden er glijpartijen en ongelukken gemeld in vooral in Overijssel en Gelderland.

Het onderzoek naar het incident loopt vrijdag nog.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.