Terug

Volg Hart van Nederland

Overleden persoon aangetroffen na brand in huis Geldrop: 'Man was al tijd niet gezien'

112

22 dec 2023, 22:00

In Geldrop zijn meerdere hulpdiensten aanwezig aan de Reinoutlaan. Daar is bij een woningbrand een overleden persoon aangetroffen.

De politie doet onderzoek. Het is onduidelijk waar de man precies aan is overleden.

De politie ging naar het huis omdat er een melding was binnengekomen dat de man al een tijdje niet was gezien, meldt Omroep Brabant. De brandweer brak volgens de regionale omroep een deur open en zag toen de bewoner liggen in een ruimte waar brand woedde.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.