Terug

Volg Hart van Nederland

Opnieuw incident in Purmerend: 'brandbom' tegen café gegooid

112

8 mei 2023, 12:47

Bij een restaurant op de Koemarkt in Purmerend is maandagochtend vroeg een brandbom tegen de voordeur gegooid. Het is nog niet duidelijk of deze aanslag te maken heeft met de eerdere reeks aan aanslagen in Purmerend.

Iets na vijven maandagochtend kreeg de politie een melding van een brand op de Koemarkt. Later werd duidelijk dat er ook een knal was gehoord. De brandweer kon de brand snel blussen. De schade lijkt zich enigszins te beperken tot de voordeur en enkele terrasstoelen.

De politie heeft de plek afgezet en doet onderzoek. Er raakte niemand gewond.

Op videobeelden is de schade goed te zien:

Opnieuw aanslag in Purmerend
0:41
Opnieuw aanslag in Purmerend

Beeld: HFV/Mizzle Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.