Terug

Volg Hart van Nederland

Ontsnapte shetlandpony verdrinkt na botsing met auto

112

30 okt 2022, 08:32

Een shetlandpony is zaterdagavond aangereden op de Westfriesedijk (N504) in het Noord-Hollandse Warmenhuizen. De pony was ontsnapt van een erf bij een woning aan de dijk, en kwam op de weg terecht. Een automobilist kon niet meer uitwijken en botste op het ongelukkige dier.

Het paard is waarschijnlijk direct in het water gevallen en verdronken. Er is in het water en in de omgeving gezocht door brandweer en omstanders. Het dier werd uiteindelijk dood gevonden in het naast de weg gelegen Noordhollands Kanaal.

De auto die betrokken is bij het ongeval heeft flink wat schade, maar de bestuurder raakte niet gewond.

Beeld: GLOCALmedia

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.