Terug

Volg Hart van Nederland

Drie auto's klappen op elkaar: één gewonde en overal vinylplaten op de weg

Drie auto's klappen op elkaar: één gewonde en overal vinylplaten op de weg

112

27 apr 2023, 22:22

Bij een botsing tussen drie auto's in Valkerswaard raakte donderdagavond een vrouw gewond. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Door het zware ongeval lag de N69 vol met brokstukken, én vinylplaten.

Volgens een correspondent van Hart van Nederland gebeurde het ongeluk rond 18.15 uur op de Luikerweg bij de N69. Een man kwam van een koningsdagmarkt in Helmond en was op weg naar zijn huis in België. Op een gegeven moment wilde hij naar links afdraaien omdat hij een zandpad in wilde. Door onbekende oorzaak ging dit mis. Een tegemoetkomende automobilist en een bestuurder die achter hem reed, klapten tegen hem en zijn aanhangwagen aan.

Beschadigde wagens en vinylplaten

Vier mensen waren betrokken bij het ongeluk. Eén vrouw raakte gewond maar was wel aanspreekbaar. Zij is naar het ziekenhuis vervoerd.

Daarnaast raakte door de botsing de voorkant van de drie wagens erg beschadigd. Ook de aanhangwagen met de vinylplaten kwam er verre van ongeschonden uit. De wagen ging door de klap open en brak af, waardoor de platen eruit vielen. De weg moest vanwege het puin een tijdlang dicht blijven voor verkeer.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.