Terug

Volg Hart van Nederland

Kind met spoed naar ziekenhuis na val in water Hoogezand

112

29 juli 2023, 20:42

Een kind is zaterdagavond in het water gevallen in het Groningse Hoogezand. Een omstander trok het kind uit het kanaal, waarna de hulpdiensten zich erover ontfermden. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Het kind raakte te water in het Winschoterdiep aan de Spilbergenkade in Hoogezand. Hulpdiensten ontvingen rond 18:10 uur een melding van een persoon te water.

Ziekenhuis

Een omstander heeft het kind uit het water getrokken en daarna overgedragen aan de politie. Ambulancemedewerkers en hebben het vervolgens overgenomen. Er kwam ook een traumahelikopter ter plaatse.

De politie laat aan Hart van Nederland weten dat het slachtoffer met spoed is overgebracht naar het ziekenhuis. De identiteit en leeftijd van het kind zijn niet bekend gemaakt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.