Terug

Volg Hart van Nederland

OM eist 6 jaar cel voor gewelddadige overval op Mark Gillis

112

29 aug 2023, 16:34

Het Openbaar Ministerie eist zes jaar cel tegen de drie mannen die verdacht worden van de overval op Mark Gillis, de zoon van Peter. Drie van de vier verdachten stonden dinsdag voor de rechter in Den Bosch.

Mark, ook bekend van de SBS-realityserie Massa Is Kassa, werd in november 2021 op brute wijze overvallen toen hij bij zijn chalet op vakantiepark Prinsenmeer in Ommel aankwam. Bij een onderzoek van de forensische recherche werden DNA- en andere sporen aangetroffen in het chalet van Mark.

Op camerabeelden is te zien hoe Gillis met een vloeistof in het gezicht wordt gespoten en vervolgens wordt hij getaserd. Nadat hij was overmeesterd, werd zijn chalet overhoop gehaald in zoektocht naar een kluis. Die vinden ze niet, wel nemen ze een horloge, twee armbanden, een telefoon en een dure zonnebril mee.

Meer zaken

Peter Gillis en zijn vriendin Wendy waren ook bij de zitting. Tegen Peter zelf lopen ook meerdere zaken. Zo zou hij onder meer zijn ex hebben mishandeld en belastingfraude hebben gepleegd. De rechter doet over twee weken uitspraak.

Voor het laatste televisie- en entertainmentnieuws en de opvallendste televisiefragmenten die je niet mag missen, luister je naar de Hart van Nederland-podcast TV-TALK:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Hart van Nederland / ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.