Terug

Volg Hart van Nederland

Niet schoon, maar in de prak: botsing in Blaricumse autowasserette

112

27 jan 2024, 20:12

Denk je fijn van de zonnige zaterdag gebruik te maken om je auto weer spik en span te maken, komt je voertuig er helemaal in de prak uit. In een wasstraat in Blaricum zijn twee auto's op elkaar gebotst.

Rond half vijf gebeurde het ongeluk bij de autowasserette aan de Deltazijde in Blaricum. Volgens een correspondent lijkt het erop dat een auto een andere auto aanreed in of bij de wasstraat. De voorste auto werd door een afscheiding geduwd en belandde zo buiten de wasstraat. Niemand zou gewond zijn geraakt en een bergingsbedrijf heeft beide auto's meegenomen.

HFV/Mizzle Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.