Terug

Volg Hart van Nederland

Nederlandse jongens in België opgepakt voor zware mishandeling trambestuurder Zoetermeer

112

16 nov 2023, 17:45

In België zijn twee Nederlandse jongens, 16 en 18 jaar oud, gearresteerd voor de brute mishandeling van een trambestuurder in Zoetermeer. Op beveiligingsbeelden was te zien hoe de jongens de bestuurder aanvielen, hem meerdere klappen op het hoofd gaven en hard schopten, waardoor hij ernstig gewond raakte.

Nederland heeft om uitlevering van de verdachten gevraagd, schrijft de politie.

Zware hersenschudding

Twee weken na het incident zit de bestuurder nog steeds thuis met een zware hersenschudding, en een echo moet onthullen of er verdere schade is aan zijn schouder, volgens het AD.

Voorafgaand aan de arrestatie kregen de tieners een week de tijd om zich te melden, maar toen dat niet gebeurde, werden de beelden van de mishandeling publiek gemaakt.

De exacte reden voor hun verblijf in België blijft vooralsnog onduidelijk. Ook wilde de politie niet zeggen wat hun woonplaats is, omdat ze minderjarig zijn.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.