Terug

Volg Hart van Nederland

Nederlander (44) omgekomen door ongeval in België, kinderen gewond

Nederlander (44) omgekomen door ongeval in België, kinderen gewond

112

19 okt 2023, 21:22

Een Nederlander van 44 jaar is in het Belgische Gistel om het leven gekomen door een ongeval. Twee kinderen zijn gewond naar het ziekenhuis gebracht. Een van hen verkeert in levensgevaar, laat de Belgische federale politie weten.

Media in België melden dat het gaat om zijn zonen van 12 en 10 jaar oud, maar dat kan een woordvoerster niet bevestigen.

Het ongeval gebeurde aan het einde van de middag op de E40 in het westen van het land, niet ver van de kustplaats Oostende. De auto van het slachtoffer reed achter op een vrachtwagen. Dat gebeurde volgens de VRT in de staart van een file. Volgens de politiewoordvoerster bleef de bestuurder van de vrachtwagen ongedeerd. De weg was een tijdlang afgesloten.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.