Terug

Volg Hart van Nederland

Mysterie rond midden op de weg gevonden fiets, zoekteams in actie

112

16 apr 2023, 09:25

Hulpdiensten tasten in het duister over een eenzame fiets die midden op de parallelweg van de N229 bij Werkhoven is aangetroffen. Wat er met de bestuurder is gebeurd, is vooralsnog een raadsel.

Omdat dus onduidelijk is hoe de wielrenfiets midden op de weg terecht is gekomen - was het een aanrijding of is er iets anders aan de hand? - zijn hulpdiensten een zoekactie gestart in de sloot naast de weg. Onder meer een brandweerduiker en warmtebeeldcamera's zijn ingezet voor nader onderzoek.

Beeld: Koen Laureij

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.